کارشناس معاونت آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و ابخیزداری استان اصفهان با اعلام این خبر گفت :ایده اولیه این طرح در سال 1397 و در کمیسیون پیشنهادات مطرح و مورد پذیرش قرار گرفت سپس در کمیته هوشمندسازی نیز مصوب و نهایتاً با مساعدت معاون محترم برنامه ریزی توسعه و مدیریت منابع به مرحله اجرا درآمد.
دکتر نساجیان افزود : برای طراحی این سامانه حدود 2 سال متناوب کار فکری و طراحی و حدود 6 ماه کار مداوم اجرایی به صورت گروهی انجام شده است.
وی اهداف اصلی این پروژه را : 1- تهیه آمار و اطلاعات کامل پروژه های مطالعاتی و اجرایی اعم از مکانیکی، بیولوژیکی، بیومکانیکی و مدیریتی در طول کل سنوات گذشته و سال جاری
2- تهیه بانک اطلاعات داده ها مشتمل بر نقشه ها، گزارشات، تصاویر، صورتجلسات و امثال آن. 3- امکان بررسی اثربخشی پروژه ها
4- تدوین برنامه آتی اعم از مطالعه و اجرا دانست .
نساجیان خاطر نشان کرد : در بهره برداری از این سامانه دسترسی ساده، سریع و آسان وبه روز به کلیه آمار مورد نیاز و تحلیلها فراهم می شود، همچنین آرشیو الکترونیک کلیه داده ها همیشه در دسترس خواهد بود. بعبارتی دقیقا خواهیم دانست در هر حوضه در سنوات گذشته چه فعالیت هایی داشته ایم و نتیجه واثربخشی آن چه بوده، در حال حاضر چه اقداماتی بایدانجام شود و برنامه آتی چیست؟
لازم به ذکر است این سامانه مبتنی بر دیدگاه مدیریت جامع حوزههای آبخیز و پروژه محور بوده و تمامی پروژهها در قالب حوزه آبخیز بررسی میشوند. در این سامانه امکان مشاهده و گزارش گیری تحلیلی اطلاعات درچهار بخش مشخصات کلی، مشخصات فنی، مشخصات قرارداد و مشخصات پایش فراهم شده است.
تحت وب بودن، امکان بارگذاری انواع فایل، امکان گزارش گیری پویا، امکان گزارش گیری تحلیل و مدیریتی از مهم ترین مزیت های این سامانه است و در گزارش گیری پویا تعداد و نوع شروط و ستونها به انتخاب کاربر است که یک امکان فوق العاده جذاب برای کاربران را فراهم نموده است .
بازدید : 1673
27 مهر 1399 ساعت 08:14 ق.ظ