جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 2158
  • بازدید دیروز : 4474
  • بازدید این ماه : 76058
عناوین مهم خبری :
توقف فعالیت معادن سیلیس در محوطه باستانی تیمره
رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان گلپایگان گفت: منطقه بزرگ تیمره در محدوده این شهرستان و شمال غرب استان اصفهان، تا استان مرکزی امتداد داشته و یکی از کهن‌ترین مناطق مسکونی بشر در فلات مرکزی ایران است.
مصطفی قانونی افزود: بخش بزرگی از این محدوده با عنوان مجموعه تنگ غرقاب (قیدر) در محدوده شهرستان گلپایگان است که به دلیل عبور رودخانه‌های گلپایگان و خوانسار از بیش از ۱۰ هزار سال قبل تصاویر ارزشمندی از حضور اجتماعی انسان در قالب سنگ‌نگاره بر روی سنگ‌ها و صخره‌های این محدوده مشهود است.
وی گفت: در این محدوده بیش از ۳۶ هزار سنگ‌نگاره از دوران آغاز تاریخ، دوران باستان و دوران اسلامی وجود دارد که در نوع خود منحصربه‌فرد است.
رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان گلپایگان افزود: با توجه به فعالیت معادن برداشت سیلیس، و احتمال وقوع آسیب به این سنگ نگاره‌های ارزشمند از سال گذشته تا کنون دوستداران میراث‌فرهنگی با ارائه درخواستی به مراجع قضایی شهرستان خواستار تعطیلی این معادن بوده اند.
قانونی گفت: دستور دادستان شهرستان از امروز، فعالیت معادن برداشت سیلیس در منطقه برای حفظ و حراست از سنگ نگاره‌های دشت بزرگ و تاریخی تیمره متوقف شد.
بازدید : 446
25 مهر 1400 ساعت 08:53 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد ، دلیلش آن است که شما هم چیز زیادی از او نخواسته اید

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک