جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 1868
  • بازدید دیروز : 4257
  • بازدید این ماه : 80025
عناوین مهم خبری :
باریجه، طلای ارز آورِ مراتع کاشان / گزارش تصویری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان گفت: مدت زمان بهره برداری از گیاه باریجه در صورت بارش مناسب، سه سال و در صورت بارش کم چهار سال است.
محمد مهدی شریفی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، جلوگیری از روان آب‌ها و تبخیر، تثبیت خاک، افزایش علوفه و کاهش فشار دام در مراتع از جمله مزیت‌های کاشت باریجه است.

وی به توجیه اقتصادی کاشت و برداشت باریجه اشاره کرد و افزود: کاشت باریجه برای ۱۰۰ نفر- روز اشتغال زایی ایجاد می‌کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان، باریجه را گیاه دارویی بومی ایران دانست که صمغ آن برای صنایع بهداشتی، آرایشی، صنعتی و دارویی کاربرد دارد.
وی گفت: سال گذشته، چهار تن صمغ باریجه از مراتع شهرستان کاشان برداشت و بخشی از این محصول به کشور‌های از جمله فرانسه و ایتالیا صادر شد
باریجه در درمان صرع، بواسیر، بیماری‌های عصبی و ضعف معده و کبد و طحال موثر است.
 
بازدید : 399
13 آذر 1400 ساعت 11:45 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

به یاد داشته باش که امروز ، طلوع دیگری ندارد . ( دانته)

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک