جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 1535
  • بازدید دیروز : 4138
  • بازدید این ماه : 1535
عناوین مهم خبری :
مرتعداران شهرستان برخوار موظف به حفاظت از عرصه های منابع طبیعی این شهرستان هستند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان برخوار در جلسه با مرتعداران شهرستان ضمن تأکید مطلب فوق، جلب مشارکت بهره برداران علوفه مراتع شهرستان در امر حفاظت از منابع طبیعی شهرستان را از مهمترین برنامه های خود عنوان کرد وگفت: به طور قاطع با مرتعدارانی که در مراتع دارای مجوز آنها، تخریب پوشش گیاهی و خاک اتفاق افتد برخورد قانونی خواهیم کرد.



امیر محسن ولی گفت: با توجه به ضرورت مشارکت بهره برداران در امر حفاظت از عرصه های منابع طبیعی شرکت تعاونی مرتعداران شهرستان تشکیل شده است و هدف ایجاد این تشکل را تقویت اقتصاد خانوارهای وابسته به مرتع در جهت کاهش فشار وارده بر پوشش گیاهی عنوان کرد.



وی افزود با توجه به وضعیت بارندگی های سال جاری در شهرستان برخوار، لزوم مدیریت چرای دام در عرصه ها توسط بهره برداران بسیار با اهمیت می باشد.
گفتنی است شهرستان برخوار حدود 90 هزار هکتار مرتع دارد که اقتصاد 245 خانوار متأثر از پوشش گیاهی این مراتع می باشد و ارزش این مراتع سالیانه بیش از 20 میلیارد ریال برآورد می گردد.
بازدید : 1942
28 اسفند 1393 ساعت 12:02 ب.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

گذشته را رها کنید و به آنچه پیش رو دارید اطمینان کنید . حتی اگر دقیقا ندانید چه در پیش دارید . (اسپنسر جانسون )

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک