عناوین مهم خبری : مدیرکل منابع طبیعی استان اصفهان: معدن گچ قانونی در شرق اصفهان نداریم آبرسانی روزانه ۲۰ تانکر به مناطق عشایری استان صدور سند تک برگ ۳۱۳۰ هکتار زمینهای ملی کاشان دیوار نویسی شعار های ترویجی منابع طبیعی در شهرستان شهرضا طنین صدای پای کوچ عشایر به مناطق ییلاقی استان اصفهان وجود آفت پروانه برگخوار سفید در جنگلهای زاگرسی اصفهان بحرانی نیست ۷۰۵ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی در اصفهان تشکیل شد انعقاد تفاهم نامه دانشگاه کاشان با اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان دیدار مدیرکل منابع طبیعی استان اصفهان با سرپرست فرمانداری ویژه کاشان منابع طبیعی اصفهان در روزنامه های استان گزارش "ویدئویی" بخش خبری ساعت 16 استان اصفهان در خصوص "مدیریت و کنترل کوچ" گاوخونی سیراب نشود ۵ استان و پایتخت را گرد و غبار میگیرد بازدید معاون حفاظت و امور اراضی سازمان از محدوده معدنی کلاه برفی در کاشان گردشگری ناپایدار بلای جانِ کویر "وَرزَنه" ۱۲ گلوگاه برای جلوگیری از ورود زود هنگام عشایر به استان اصفهان ایجاد شد آرشیو کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه در خانواده برگزار شد نماینده امور بانوان اداره کل منابع طبیعی در استانداری اصفهان با اعلام این خبر گفت : این کارگاه آموزشی با هدف آموزش استفاده از مواد غذایی سالم در بین خانواده ها برگزار شد . آزاده نصر افزود : این کارگاه آموزشی توسط دکتر رسول حیدری استاد دانشگاه در جمع کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان برگزار شد . دکتر حیدری علت پیدایش بیماری های متعدد در بین اقشار مختلف جامعه را توجه نکردن به نحوه تغذیه سالم و استفاده نادرست از مواد غذایی دانست و گفت : استفاده از چهار گروه اصلی مواد غذایی شامل غلات ، حبوبات ، سبزیجات و میوه جات را برای تامین نیاز های بدن انسان ضروری دانست و اضافه کرد : اصراف به معنی کم مصرف کردن نیست بلکه به معنای نابجا مصرف کردن است . ما باید یاد بگیریم که غذا را بر اساس نیاز بدن مصرف کنیم نه بر اساس هوس ! حیدری خاطر نشان کرد که بیشترین نیاز بدن به انرژی است که کربوهیدرات ها نقش بسیار موثری درتامین انرژی بدن را به عهده دارند و وجود ویتامین B حلقه مفقوده ای است که مانع از تولید انرژی توسط کربوهیدارت ها می شود . ویتامین B در سبوس غلات به ویژه گندم و برنج به وفور یافت می شود . دکتر حیدری الگوی غلط مصرف غلات و استفاده از آرد سفید برای پخت نان و همچنین مصرف برنج سفید بدون سبوس را محروم کردن بدن از این ویتامین ارزشمند دانست و اضافه کرد : اصلاح نانوایی ها و استفاده از آرد سبوس دار این مشکل را بر طرف خواهد نمود. گفتنی است به منظور ترویج استفاده از مواد غذایی سالم، از حاضرین در این جلسه با دمنوش گیاهی و قند خرما و بیسکویت سبوس دار پذیرایی شد . بازدید : 2701 3 مرداد 1395 ساعت 11:53 ق.ظ درحال بارگزاری درحال بارگزاری درحال بارگزاری