جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 2203
  • بازدید دیروز : 2010
  • بازدید این ماه : 65339
عناوین مهم خبری :
کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه در خانواده برگزار شد
نماینده امور بانوان اداره کل منابع طبیعی در استانداری اصفهان  با اعلام این خبر گفت : این کارگاه  آموزشی با هدف  آموزش استفاده از مواد غذایی سالم  در بین خانواده ها برگزار شد .
 آزاده نصر افزود  : این کارگاه آموزشی توسط  دکتر رسول حیدری استاد دانشگاه در جمع کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان برگزار شد .


دکتر حیدری  علت پیدایش بیماری های متعدد در بین اقشار مختلف جامعه را توجه نکردن به نحوه تغذیه سالم و استفاده نادرست  از مواد غذایی دانست و گفت :  استفاده از چهار گروه اصلی مواد غذایی شامل  غلات ، حبوبات ، سبزیجات و میوه جات  را برای تامین نیاز های بدن انسان ضروری دانست  و اضافه کرد : اصراف  به معنی کم مصرف کردن نیست بلکه به معنای  نابجا مصرف کردن  است . ما باید یاد بگیریم  که غذا را بر اساس نیاز بدن مصرف کنیم  نه بر اساس هوس !


  حیدری خاطر نشان کرد که بیشترین نیاز بدن به انرژی است که کربوهیدرات ها نقش بسیار موثری  درتامین انرژی بدن را به عهده دارند و وجود ویتامین B حلقه مفقوده ای است که مانع از تولید انرژی توسط کربوهیدارت ها  می شود . ویتامین B  در سبوس غلات به ویژه گندم و برنج به وفور یافت می شود .
 دکتر  حیدری  الگوی غلط مصرف غلات و استفاده از آرد سفید برای پخت نان و همچنین مصرف برنج سفید بدون سبوس را محروم کردن بدن از این ویتامین ارزشمند دانست و اضافه کرد : اصلاح نانوایی ها و استفاده از آرد سبوس دار این مشکل را بر طرف خواهد نمود.


گفتنی است  به منظور ترویج استفاده از مواد غذایی سالم، از حاضرین در این جلسه  با دمنوش گیاهی و قند خرما و بیسکویت سبوس دار  پذیرایی شد . 
بازدید : 2701
3 مرداد 1395 ساعت 11:53 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

و اراده کرده ایم بر کسانی که در روی زمین به ضعف کشانیده شده اند منت گذارده و آنان را پیشوایان و وارثان زمین قرار دهیم . قرآن کریم

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک