ريیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان گفت: با هدف حفظ منابع آب ، از دهه ۷۰ تا کنون بیش از ۲۳۰ بند تاخیری با مصالح سنگ و ملات ، ۱۴ بند خاکی و شش مورد پخش سیلاب در این شهرستان ایجاد شده است.
مجید خداپرستان اظهار کرد: مطالعات در بیش از ۶۰ درصد حوضههای آبخیز شهرستان کاشان انجام و اعتبار پروژه آبخیزداری و آبخوانداری مشخص شده است که در صورت تامین اعتبار میتواند در تعهدات سالهای آینده این اداره قرار گیرد.
وی افزود: علاوه بر پروژههای آبخیزداری، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مکلف به اجرای پروژههای بیولوژیک نيز است که در وسعتی برابر ۱۵۰۰هکتار به صورت درختکاری و بذر گونههای جنگلی و مرتعی عملیاتی شده است.
ريیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان تصریح کرد: با وجود اجرای این حجم از پروژه های آبخیزداری در شهرستان کاشان ، موفق شدهایم از مجموع ۸۱ میلیون مترمکعب روان آبهای محاسبه شده فقط ۱۸ درصد آنها را استحصال کنیم که حدود ۱۵ میلیون مترمکعب است.
به گفته وی، با توجه به برداشت بیرویه از سفرههای آب زیرزمینی، کاهش نزولات آسمانی و خشکسالیهای چند ساله گذشته ، توجه به پروژههای آبخیزداری و آبخوانداری جهت کاهش اثرات منفی بحران آب ، ضروری است.
خداپرستان با اشاره به ارتفاع دشت کاشان گفت: دشت کاشان با توجه به شیب تند از ارتفاعات تا دشت و فاصله کم این دو منطقه ، باعث شدت گرفتن سیلابها میشود. این شدت گرفتنها باعث سیل و تخریب خاک می شود و لازم است برای حفاظت از خاک ، پروژههای آبخیزداری بیشتری انجام شود.
بازدید : 1562
25 آبان 1396 ساعت 08:06 ق.ظ