جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 2382
  • بازدید دیروز : 2010
  • بازدید این ماه : 65518
عناوین مهم خبری :
در بازدید مديران کل صدا و سیما و منابع طبیعی استان اصفهان از پروژه های بیابان زدا                                                 یی دشت سگزی عنوان شد
اجرای تمام الگوها و نمونه‌های پروژه‌های بیابان زدایی جهانی در دشت سگزی
محمد حسین شاملی  مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با دعوت از مدیر کل صدا و سیمای به معرفی پروژه‌های بیابان زدایی دشت سگزی و اهمیت اجرای این پروژه‌ها بر حیات شهری شهر اصفهان پرداخت.
وی مهمترین دغدغه ادارات متبوع منابع طبیعی را حفاظت و صیانت از منابع جنگلی بیابانی و توسعه این منابع با ارزش دانست و استفاده از پساب فاضلاب در  توسعه منابع جنگلی بیابانی که کمترین فشار را بر منابع آبی حیاتی وارد می کند ضروری برشمرد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود : می‌توان از قابلیت های  بیابان در راستای تولید انرژی‌های پاک استفاده بهینه برد و این مستلزم  مهار کانون‌های بحران فرسايش بادی است که بحرانی ترین کانون‌های موجود دشت سگزی است.
محمد حسین شاملی عنوان کرد:وجود 9هزار جنگل دست کاشت  درشرق شهرستان اصفهان سرمایه ارزشمندی است که طبیعت شهر زیبا و تاریخی اصفهان را پایدار نگه می دارد و راههای مواصلاتی ،اراضی کشاورزی و تاسیسات صنعتی منطقه را  از طوفان و گرد وغبار حفظ می کند.
مدير کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان روند بیابان زایی را ماحصل تغییرات طبیعی و دخالت‌های انسانی دانست وگفت: متأسفانه دخالت‌های آگاهانه و یا ناآگاهانه بشر امروز در کنار عوامل طبیعی یا همان تغییرات اقلیمی روند بیابانزایی را افزایش داده داده است.
حسینعلی  نریمانی رئیس اداره امور  بیابان نیز در این بازدید با اشاره به عملکرد موفق چهار دهه بیابان‌زدایی در استان اصفهان افزود: دشت سگزی وریگ بلند کاشان را می‌توان از نمونه‌های موفق بیابان زدایی استان اصفهان نام برد.
وی  به شوری خاک ، کمیت و کیفیت نامناسب منابع آبی و فشار زیاد ناشی از بادهای محلی و منطقه‌ای یا همان کاهش آستانه فرسايش بادی ، اشاره  و گونه های مقاوم همچون تاغ  ، اتریپکس  و قیچ را مناسب عملیات بیابا ن زدایی و خشکسالی بیان کرد.
 
امیر محسن ولی  رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان اصفهان اظهار داشت: بعنوان کارشناس آموزش و ترویج موفقیت طرحهای بزرگ این چنینی را مرهون همکاری و اطلاع رسانی ارگان ها و ادارات دولتی خاصه صدا و سیما می دانم که زحمات چندین دهه همکاران را به عموم اطلاع رسانی نموده و نتایج مهم زیست محیطی آن را  به آگاهی مردم می رسانند.
مدیر روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان نیز  از جمله کارکرد های رسانه را تغییر نگرش شهروندان  به سمت اخلاق زیست محیطی اعلام نمودو گفت : منابع طبیعی ، بخشی نیست و وابسته به ارگان یا گروه خاصی نبوده  و طبق موازین  دینی و منویات رهبری، حفاظت ، صیانت و معرفی آن برعهده همگان است.
رضا خلیلی اضافه کرد:حضور رسانه ها در موضوعات زیست محیطی و منابع طبیعی مشارکت مردم و تقویت روحیه پرسشگری از دستگاهای متولی این امر حیاتی را در پی خواهد داشت.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان در این بازدید اظهار داشت:اقالیم متفاوت و متنوع کشور بویژه استان اصفهان از مواهب الهی است و   می تواند در بهبود زندگی ایرانیان نقش آفرینی کند.
دکتر احمدی افزادی گفت:تاریخ و ادبیات ما سرشار از توجه به طبیعت است  ، لذا وظیفه داریم درپاسداشت این ذخایر بکوشیم.
وی به امادگی صدا و سیما در گسترش فرهنگ منابع طبیعی اشاره و مدیران  بخش های رادیو و تلویزیون را به تولید موضوعات مؤثر و کارشناسی ترغیب کرد.
بازدید : 1462
29 آذر 1396 ساعت 10:56 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

سنگ غصبی به کار رفته در بنای خانه ، گرو ویرانی آن است. (امیرالمومنین علی علیه السلام)

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک