جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 465
  • بازدید دیروز : 6157
  • بازدید این ماه : 8646
عناوین مهم خبری :
کشف وضبط میزان 280 کیلوگرم ذغال بلوط غیرمجاز
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان برخوار گفت: ماموران یگان حفاظت این اداره طی عملیات گشت ومراقبت درسطح شهرستان موفق به کشف وضبط مقدار280 کیلوگرم ذغال بلوط گردیدند.

رسول عسگری بابیان این خبرافزود:عوامل یگان ضمن بازدیدوسرکشی ازکوره های تولیدذغال شهرستان  با یک موردکوره غیرمجاز درحال تولید ذغال غیرمجاز بلوط مواجه شدندکه ضمن هماهنگی با مقامات قضایی و انتظامی شهرستان محموله موردنظر توقیف، متخلف شناسایی وضمن تشکیل پرونده سیرمراحل قضایی درحال رسیدگی می باشد. 

گفتنی است سودجویان و قاچاقچیان چوب دراستانهای غربی کشوراقدام به قطع درختان بلوط زاگرسی نموده و به طرق مختلف آنها را درسطح استانها و شهرستانهای همجوارمنتقل می نمایندکه برخورد با این متخلفان دردستورکارعوامل یگان حفاظت شهرستان قراردارد.
 
بازدید : 2897
19 دی 1396 ساعت 02:11 ب.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

نه به چیزی که از دست میدهید نا خشنود شوید و نه به چیزی که به دست می اورید خوشحال و شادمان . چرا که هر دو ناپایدار است و فانی

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک